Home

Als Tantra coach begeleid ik mannen, vrouwen en koppels naar een vervullende intimiteit, als een eerste stap.

Ons lichaam én onze geest vormen samen een prachtig instrument om een rijke, vervullende seksualiteit te beleven. Maar vaak is onze geest afgescheiden van ons lichaam door normen, waarden, gewoontes, …

Ultiem is Tantra een pad van spirituele groei, waar het lichaam een tempel is en onze zintuigen deuren zijn tussen onze binnenwereld en de wereld buiten ons.

Ontdek hoe Tantra jouw leven kan verrijken!

Panel 1

Contact

Tantra Coach Firdoz

Vragen? Een afspraak maken? Bel of mail me:

Firdoz Verschaeve

0494/695015 

info@Firdoz.be


Aanbod:

  • Individuele knuffel sessie
  • Tantra coaching sessie: na een gesprek over je wensen, verlangens, grenzen, ervaringen, … doe ik een voorstel om daarmee aan de slag te gaan in de vorm van meditatie, massage, lichaamswerk, …
  • Tantra Massage, individueel (M/V/..) of als koppel
  • Seksuele dienstverlening voor mensen met een beperking
  • Workshops op maat: dans, massage, tantra, knuffelen, …
  • Massagedans in samenwerking met mijn broer Kurt

Locaties:

  • Kakemanstraat 11, 9280 Lebbeke, midden in de driehoek Gent- Antwerpen – Brussel
  • Kruibekesteenweg 5, 9120 Beveren, tussen Antwerpen en Sint-Niklaas

Getuigenissen

Ik wil nog even feedback geven over mijn beleving van deze morgen. Ik heb genoten, man!! Hoe jij mijn gevoelens en verlangens beantwoord hebt, grenst aan het ongelofelijke. Ik voelde mij echt in het paradijs. Ik heb de ganse dag met een gelukzalige glimlach rondgelopen. Ik wil absoluut meer van dit. Je bent een mooie man, ik voel mij thuiskomen bij jou.
Paul

Bedankt voor de super ervaring van gisteren. Weet niet hoe te beginnen.. de warme welkom, de oh zo mooi opgebouwde massage, strelingen, de volledige body knuffel tijdens de sessie en dan mogen eindigen in ‘Lotus’ houding denk ik met opbouwende ademhaling, subliem gewoon! Mercie voor het vertrouwen!
man 53j

Onlangs mocht ik bij jou langs komen voor een tantra massage. Voor een allereerste ervaring met tantra was dit best wel spannend voor mij! Je hebt me hartelijk ontvangen en wist me tijdens een inleidend gesprek met een lekker theetje meteen op mijn gemak te stellen. Tijdens de massage ging er een heerlijke, nieuwe wereld voor mij open. Je zorgde ervoor dat ik me veilig voelde. Ik mocht enkel “ontvangen” en genieten van jouw warme aanraking. Hierbij voelde ik een intense verbinding en geborgenheid. Een zalige ervaring die mij nieuwsgierig heeft gemaakt naar meer! Dank je wel!
Ingeborg

Panel 2

About

Wie ben ik?

Ik ben Firdoz. Ik verbind me graag met medemensen en de natuur, voel graag de pure levensenergie door mijn lichaam stromen. Vandaar dat de mooiste ervaringen en groeimomenten in mijn leven allen gelinkt zijn met tantra. We leren het niet van onze ouders, we leren het niet op school en toch is het zó belangrijk voor ons geluksgevoel. Na 15 jaar verdieping wens ik met plezier deze waardevolle manier van leven door te geven.

Tantra is op mijn pad gekomen toen ik mijn eerste huwelijk nieuw leven probeerde in te blazen. Ik volgde opleidingen bij verschillende scholen en leraars (vb. Barry Long). De laatste jaren nam ik vooral deel aan cursussen van WildTantra in Nederland en Rusland. Recent kreeg ik nog een vorming tot tantrisch masseur bij Ananda Wave (Duitsland). Verbindend element is steeds dat het lichaam een tempel is waar je van mag genieten en die je bewust mag beleven via aanraking, ademhaling, meditatie, yoga … Zo bracht tantra me vele diepe, warme contacten en liet me loskomen van de westerse onderdrukking van seksualiteit. Tegelijk behelst het veel meer dan louter seksualiteit, het is een weg naar spiritualiteit en bewustwording.

Ik ben dankbaar dat ik de helende kracht van tantra elke dag mag ervaren en wil vanuit mijn ervaring anderen hiermee laten kennismaken. Dit wens ik te doen op een toegankelijke manier, zowel qua aanpak als qua kostprijs. Wat ik vooral wil overbrengen, is het plezier van het aanraken, van liefde laten stromen, van lichamelijk genot. Tegenover materieel plezier, geld en macht wil ik liefde, intimiteit en natuurbeleving plaatsen. Ultiem beoog ik mensen gelukkiger te maken en hen te laten ontdekken wat hen net gelukkig maakt.

Meer info op de facebook pagina TantraMagie.

Panel 3

Een buitengewoon voorstel!

“We leren het niet van onze ouders, we leren het niet op school en toch is het zoo belangrijk voor ons geluksgevoel”. Dat dacht ik toen ik Tantra ontdekte zo’n 15 jaar geleden. In al die jaren heb ik ongelooflijk veel mogen ontdekken: eerst om mijn liefdesleven te verrijken, en meer en meer is Tantra in mijn dagelijks leven doorgedrongen!

Deze passie wil ik nu delen, en daarom bied ik coaching aan voor wie Tantra wil ontdekken of er een volgende stap in wil zetten.

Ik ben geen goeroe die alles weet,
geen gigolo die alles doet wat jij wil,
en ook geen therapeut die alles ‘fixt’.
Wel coach ik je naar een vervullende intimiteit

In de verklaring van de universele rechten van de mens staat dat ieder mens recht heeft op seksuele opvoeding. In de opleiding tot seksuoloog is er vooral aandacht voor de problemen en nauwelijks voor de kwaliteit van de seksuele beleving! Volgens mij is er nog een héél lange weg te gaan.

Een greep uit de mogelijke vaardigheden die ingezet of aangeleerd kunnen worden: ademhalingstechnieken, taoïstische liefdestechnieken, positie-sequentie, verschillende ‘smaken’ van seksuele energie, tantra-massage, multi-orgasme voor man en vrouw, orgasme zonder ejaculatie(man), Lingam-massage(penis), yoni-massage(vagina), aandachtstraining, Kundalini technieken, Tantric Yoga, geweldloze communicatie, bewuste aanraking, …

Zoals je je met één duik in de oceaan je bewust kan worden van haar onmetelijkheid, zo kan je met één coaching-sessie een idee krijgen van de verrukking van Tantra. Uiteraard leer je de hele diepte pas met de jaren. Je gaat naar huis met tips voor opdrachten, boeken, workshops, en hopelijk met veel goesting om verder te ontdekken.

Heb je er zin in? Deel dan snel deze post want er zijn maar drie plaatsen! Laat me ook weten of je een individuele sessie of een koppelsessie wil!
Uit alle aanmeldingen kies ik willekeurig 3 mannen, 3 vrouwen en 3 koppels voor een sessie. Volledige vertrouwelijkheid gegarandeerd.

Als wederdienst vraag ik om na afloop een uitgebreide feedback te schrijven die ik, al of niet anoniem, mag gebruiken bij het verder uitbouwen van mijn Tantra coaching-sessies

Meer info:    info@Firdoz.be    of    0494 695015