Tantra Coach Firdoz

Vragen? Een afspraak maken? Bel of mail me:

Firdoz Verschaeve

0494/695015 

info@Firdoz.be


Aanbod:

  • Individuele knuffel sessie
  • Tantra coaching sessie: na een gesprek over je wensen, verlangens, grenzen, ervaringen, … doe ik een voorstel om daarmee aan de slag te gaan in de vorm van meditatie, massage, lichaamswerk, …
  • Tantra Massage, individueel (M/V/..) of als koppel
  • Seksuele dienstverlening voor mensen met een beperking
  • Workshops op maat: dans, massage, tantra, knuffelen, …
  • Massagedans in samenwerking met mijn broer Kurt

Locaties:

  • Kakemanstraat 11, 9280 Lebbeke, midden in de driehoek Gent- Antwerpen – Brussel
  • Kruibekesteenweg 5, 9120 Beveren, tussen Antwerpen en Sint-Niklaas

Getuigenissen

Ik wil nog even feedback geven over mijn beleving van deze morgen. Ik heb genoten, man!! Hoe jij mijn gevoelens en verlangens beantwoord hebt, grenst aan het ongelofelijke. Ik voelde mij echt in het paradijs. Ik heb de ganse dag met een gelukzalige glimlach rondgelopen. Ik wil absoluut meer van dit. Je bent een mooie man, ik voel mij thuiskomen bij jou.
Paul

Bedankt voor de super ervaring van gisteren. Weet niet hoe te beginnen.. de warme welkom, de oh zo mooi opgebouwde massage, strelingen, de volledige body knuffel tijdens de sessie en dan mogen eindigen in ‘Lotus’ houding denk ik met opbouwende ademhaling, subliem gewoon! Mercie voor het vertrouwen!
man 53j

Onlangs mocht ik bij jou langs komen voor een tantra massage. Voor een allereerste ervaring met tantra was dit best wel spannend voor mij! Je hebt me hartelijk ontvangen en wist me tijdens een inleidend gesprek met een lekker theetje meteen op mijn gemak te stellen. Tijdens de massage ging er een heerlijke, nieuwe wereld voor mij open. Je zorgde ervoor dat ik me veilig voelde. Ik mocht enkel “ontvangen” en genieten van jouw warme aanraking. Hierbij voelde ik een intense verbinding en geborgenheid. Een zalige ervaring die mij nieuwsgierig heeft gemaakt naar meer! Dank je wel!
Ingeborg