“We leren het niet van onze ouders, we leren het niet op school en toch is het zoo belangrijk voor ons geluksgevoel”. Dat dacht ik toen ik Tantra ontdekte zo’n 15 jaar geleden. In al die jaren heb ik ongelooflijk veel mogen ontdekken: eerst om mijn liefdesleven te verrijken, en meer en meer is Tantra in mijn dagelijks leven doorgedrongen!

Deze passie wil ik nu delen, en daarom bied ik coaching aan voor wie Tantra wil ontdekken of er een volgende stap in wil zetten.

Ik ben geen goeroe die alles weet,
geen gigolo die alles doet wat jij wil,
en ook geen therapeut die alles ‘fixt’.
Wel coach ik je naar een vervullende intimiteit

In de verklaring van de universele rechten van de mens staat dat ieder mens recht heeft op seksuele opvoeding. In de opleiding tot seksuoloog is er vooral aandacht voor de problemen en nauwelijks voor de kwaliteit van de seksuele beleving! Volgens mij is er nog een héél lange weg te gaan.

Een greep uit de mogelijke vaardigheden die ingezet of aangeleerd kunnen worden: ademhalingstechnieken, taoïstische liefdestechnieken, positie-sequentie, verschillende ‘smaken’ van seksuele energie, tantra-massage, multi-orgasme voor man en vrouw, orgasme zonder ejaculatie(man), Lingam-massage(penis), yoni-massage(vagina), aandachtstraining, Kundalini technieken, Tantric Yoga, geweldloze communicatie, bewuste aanraking, …

Zoals je je met één duik in de oceaan je bewust kan worden van haar onmetelijkheid, zo kan je met één coaching-sessie een idee krijgen van de verrukking van Tantra. Uiteraard leer je de hele diepte pas met de jaren. Je gaat naar huis met tips voor opdrachten, boeken, workshops, en hopelijk met veel goesting om verder te ontdekken.

Heb je er zin in? Deel dan snel deze post want er zijn maar drie plaatsen! Laat me ook weten of je een individuele sessie of een koppelsessie wil!
Uit alle aanmeldingen kies ik willekeurig 3 mannen, 3 vrouwen en 3 koppels voor een sessie. Volledige vertrouwelijkheid gegarandeerd.

Als wederdienst vraag ik om na afloop een uitgebreide feedback te schrijven die ik, al of niet anoniem, mag gebruiken bij het verder uitbouwen van mijn Tantra coaching-sessies

Meer info:    info@Firdoz.be    of    0494 695015