Wie ben ik?

Ik ben Firdoz. Ik verbind me graag met medemensen en de natuur, voel graag de pure levensenergie door mijn lichaam stromen. Vandaar dat de mooiste ervaringen en groeimomenten in mijn leven allen gelinkt zijn met tantra. We leren het niet van onze ouders, we leren het niet op school en toch is het zó belangrijk voor ons geluksgevoel. Na 15 jaar verdieping wens ik met plezier deze waardevolle manier van leven door te geven.

Tantra is op mijn pad gekomen toen ik mijn eerste huwelijk nieuw leven probeerde in te blazen. Ik volgde opleidingen bij verschillende scholen en leraars (vb. Barry Long). De laatste jaren nam ik vooral deel aan cursussen van WildTantra in Nederland en Rusland. Recent kreeg ik nog een vorming tot tantrisch masseur bij Ananda Wave (Duitsland). Verbindend element is steeds dat het lichaam een tempel is waar je van mag genieten en die je bewust mag beleven via aanraking, ademhaling, meditatie, yoga … Zo bracht tantra me vele diepe, warme contacten en liet me loskomen van de westerse onderdrukking van seksualiteit. Tegelijk behelst het veel meer dan louter seksualiteit, het is een weg naar spiritualiteit en bewustwording.

Ik ben dankbaar dat ik de helende kracht van tantra elke dag mag ervaren en wil vanuit mijn ervaring anderen hiermee laten kennismaken. Dit wens ik te doen op een toegankelijke manier, zowel qua aanpak als qua kostprijs. Wat ik vooral wil overbrengen, is het plezier van het aanraken, van liefde laten stromen, van lichamelijk genot. Tegenover materieel plezier, geld en macht wil ik liefde, intimiteit en natuurbeleving plaatsen. Ultiem beoog ik mensen gelukkiger te maken en hen te laten ontdekken wat hen net gelukkig maakt.

Meer info op de facebook pagina TantraMagie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *